marktplaats-logo2

facebook-icon2

Michelle MG 6578 LR

Michelle Stobbe
Binnen en Zoo
Haarlem

Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Tel. 06-24933777
Kvk: 54695155

Meer over mij

Mijn naam is Michelle Stobbe en ik kan me herinneren dat ik als jong meisje altijd al bezig was mijn kamer te veranderen.  Deze interesse voor wonen en inrichting is vooral toen ik ging studeren en op kamers ging wonen verder aangewakkerd.  Ik heb na mijn studie 9 jaar bij een handelsonderneming gewerkt, en ben vervolgens na de geboorte van mijn derde zoon een cursus "Binnenhuisarchitectuur" gaan volgen.  Vlak daarna ben ik begonnen met het zoeken naar leuke, meestal oude meubels die ik vervolgens een meer eigentijds uiterlijk geef met mooie rustige kleuren. De kleuren die ik gebruik zijn vaak zelf gemengd waardoor steeds weer unieke items ontstaan.

Ik ontdekte dat mijn omgeving enorm enthousiast reageerde op "mijn meubels".  Bovendien merkte ik zelf dat ik er ontzettend veel plezier en energie uit haalde.  Een antieke grenen spekkast die een compleet andere look krijgt doordat je hem mooi matgrijs maakt, blijft steeds weer verrassen. En doordat deze oude meubels een moderne uitstraling krijgen passen ze opeens prima in een interieur van nu.  De combinatie van modern met een enkel "antiek" stuk is juist heel mooi en geeft dat stukje sfeer dat zo belangrijk is.

Ik vind het heel belangrijk dat wanneer je thuis komt na een drukke werkdag je je ook daadwerkelijk thuis voelt! Ik probeer met "mijn meubels" daar een bijdrage aan te leveren.

Ik vind het leuk als u iets kwijt wilt over mijn website of meubels. Ook als u iets specifieks zoekt wat niet direct op mijn website staat.  Ik ga dan voor u op zoek.  U kunt een berichtje achterlaten op Facebook, of mij een mailtje sturen.

Ik hoop dat mijn website u een beetje zal inspireren, en dat u ziet hoe mooi een oud meubel kan passen in uw eigen interieur.  De website geeft een goed beeld van mijn assortiment.  Mijn kleuren zijn over het algemeen rustig, maar als u liever een wat sprekendere kleur heeft, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Veel plezier!

Michelle Stobbe.