marktplaats-logo2

facebook-icon2

Michelle MG 6578 LR

Michelle Stobbe
Binnen en Zoo
Haarlem

Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Tel. 06-24933777
Kvk: 54695155

Nieuws & mediaVAKANTIE !  : vanaf maandag 31 juli tot en met 20 augustus zijn we op vakantie en is de loods gesloten.   Vanaf woensdag 23 aug. is de loods gewoon weer open op de vaste openingstijden.  


Wij wensen iedereen een fijne en inspirerende zomer toe! 


BEZOEKADRES LOODS :  

Jan van Krimpenweg 68 in Haarlem, vlakbij Ikea.  Als u het hek inrijdt met de gele APK-vlag (tussen Connexxion en Haarlem Studio's) dan is het de tweede blauwe roldeur.

OPENINGSTIJDEN :  

Iedere woensdag van 10 tot 14h. en iedere vrijdag van 10 tot 15h.   Andere dagen op afspraak, maar bel gerust!


 

WIST U DIT AL ?

Sinds februari 2016 heeft Binnen en Zoo dubbele loodsruimte !!   Ja we hebben uitgebreid!  We zitten nog gewoon op hetzelfde adres maar hebben de loods ernaast erbij gehuurd.  Kijk hoe het er nu uitziet!


loods2E


loods2C
Kijk hoe Cool!  Er wordt geblogt over Binnen en Zoo !    Door blogger Interior Junkie.  Zij blogt over allerlei prachtige interieurs en hippe items die je graag wilt hebben.  Hier wat mooie plaatjes geschoten bij Workmode Amsterdam, een leuke trendy werkruimte voor bloggers op het gebied van Fashion en Interieur, waar hippe items van Binnen en Zoo zijn te vinden.


Schermafbeelding A

Schermafbeelding B

Schermafbeelding C  

  

----------------------------------- 

Vandaag heerlijk gewerkt in de loods!    Een oude meidenkast omgetoverd tot een prachtige eigentijdse kast in Ibiza-style!  Kleur zeeblauw of licht aqua.

Ben erg tevreden over het resultaat.   De kleur is een eigen mengsel.

meidenkastzeeblauw2 

Afgelopen weekend weer ons traditionele weekendje Maastricht gedaan, met als afsluiting de antiekmarkt in Tongeren op zondagochtend!  Altijd weer leuk om ideeen op te doen en ook nog wat mooie spullen mee te nemen!   even sfeerplaatje :

tongeren1
Je vindt bij ons mooie oude  kasten, stoere kisten, unieke eettafels en sfeervolle woonaccessoires.

fotoopendag2

Trots!  Binnen en Zoo in de herfst 2013 Brocante Special van de Ariadne At Home !

kaptafeltjeAriadne2

Een kist van Binnen en Zoo in het juni 2013 -nummer van de Ariadne At Home!  (trots!)


kistAriadne1


Dit mooie plaatje hangt in mijn loods boven het keukenblokje waar ik mijn kwasten uitspoel. 

Voor mij is Binnen en Zoo en deze loods inderdaad een droom die verwezenlijkt is! 

dream
Al een klein beetje lente in huis halen?  mag best vind ik!   

Bloesemtakken en amaryllis in originele gistingsflessen (15 febr. 2013)

flesvazen
Daar is hij dan!  het naambord van Binnen en Zoo .  Vandaag hebben we het opgehangen boven de loods.  Superblij mee!

loods
Opening nieuwe loods Binnen en Zoo !

Het was een zeer geslaagde opening van de nieuwe loods afgelopen zondag 4 november!  Met veel gezellige mensen en lekker druk.  Enorm bedankt voor alle lieve cadeautjes en complimenten! Ik zit vol inspiratie, en ga er alles aan doen om het een succes te laten worden!

Heb je de opening gemist, en wil je toch graag even komen kijken, bel of mail me dan even! Ik heb nu nog geen vaste openingstijden, maar op afspraak langskomen kan natuurlijk altijd!

Bezoekadres : Jan van krimpenweg 68, Haarlem.   Dit is vlakbij de Ikea. De inrit is te herkennen aan de gele APK-vlag, en dan is het de eerste blauwe roldeur aan je linkerhand.   Officieel bord van Binnen en Zoo wordt binnenkort opgehangen!


Nu even een sfeerplaatje vanuit de loods ;

marktplaats 233
Opening nieuwe loods Haarlem!


Het gaat gebeuren!  per oktober ga ik een echte loods betrekken op het industrieterrein in Haarlem.  Ik ga de sprong wagen!  Ik ben de laatste 3 weken helemaal hieper en zeer druk met de inkoop van allemaal leuke meubeltjes en woonaccessoires , helemaal in de stijl van Binnen en Zoo.  Om dit te vieren is er op zondag 4 november een gezellige opening van 14.00 tot 18.00 uur.  Je bent van harte welkom! Dit is meteen de gelegenheid om even lekker rond te neuzen in de collectie van Binnen en Zoo. Een hapje en een drankje staan klaar.

Adres : Jan van Krimpenweg 68 (dit is in de omgeving van Ikea Haarlem, naast Connexxion. De inrit is te herkennen aan de gele APK vlag). 

Kun je het niet vinden, bel me dan even. tel. 06-24933777.

Graag tot ziens !

Michelle Stobbe.


Er wordt hard gewerkt.....

marktplaats 119Binnen en Zoo wordt genoemd in het november 2012 nummer van de Ariadne At Home! (pag.15)

(dankjewel Mieke!)


marktplaats 124
31 juli 2012

Ben momenteel wat meer bezig met "stoere" items.  Vooral die oude militaire kisten vind ik zelf erg leuk. Mooi in grijs, wit of heel donkerblauw!   Erg leuk op kinderkamers als speelgoed opbergplek.  Super als schatkist voor op een jongenskamer!


Copy of nieuw 346  

HET IS LENTE 2012! zet een paar bloemtakken in zo'n mooie grote glazen kruik, en je hebt de lente ook je huiskamer binnengehaald.

marktplaats8 001

In het april 2012 nummer van de Ariadne At Home !