marktplaats-logo2

facebook-icon2

Michelle MG 6578 LR

Michelle Stobbe
Binnen en Zoo
Haarlem

Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Tel. 06-24933777
Kvk: 54695155

Artikelen

Binnen en Zoo, stoere brocante en meer

Wonen moet warm zijn, met veel sfeer, rust en een gevoel van eigen, herkenning en geluk.  Dit probeer ik te realiseren met mijn “eigen” meubels. Meestal zijn dit oude of antieke meubels die van zichzelf vaak al sfeer en karakter hebben,  en die ik vervolgens een nieuw eigentijds uiterlijk geef met mooie matte rustige kleuren.

Neem nou een antieke mahonie biedermeier kast, die van zichzelf al een prachtige vorm heeft, maar die vaak  "oudbollig" gevonden wordt.  Als deze dan mooi lichtgrijs of klassiek wit geschilderd wordt,  past hij weer prima in een interieur van nu.

Het Nederlandse interieur is vaak modern.  Maar wanneer je er een oud meubel aan toevoegt, geeft dit vaak juist net dat extra beetje sfeer.  De combinatie van strakke meubelen met een enkele mooie oude kast is meestal heel mooi.  Met de meubels van Binnen en Zoo probeer ik die juiste match te realiseren.

Ook voor uw baby- en kindermeubelen kunt u bij Binnen en Zoo terecht.  Ik heb regelmatig mooie oude commodes, die in iedere gewenste kleur geverfd kunnen worden.  Een oude kast heeft zo veel meer sfeer dan een nieuwe. Dit is juist voor de babykamer heel belangrijk.

Ik werk veel met grijstinten, soms neigend naar blauw, dan weer naar groen.  Ook vind ik zelf "off-zwart" heel mooi, wat een meubel meteen een stoer uiterlijk geeft. De kleuren die ik gebruik zijn bijna altijd zelf gemengd, en mat.  Dit betekent echter niet dat ik nooit met felle kleuren werk.  Als u juist dat appelgroene kastje zo graag wilt, dan kan dat natuurlijk.  Ik werk ook in opdracht. 

sfeerfoto1nieuw

Mijn meubels zijn te omschrijven als ; “stoer, maar toch warm” , “brocant“, “Scandinavisch tintje”, soms neigend naar “vintage”.

Ik hoop dat ik u nieuwsgierig heb gemaakt. Ik heb altijd wat meubels op voorraad, maar u mag me natuurlijk ook benaderen als u juist op zoek bent naar dat ene leuke Franse tafeltje.  Ik zal er dan alles aan doen om het voor u te vinden.

Wonen is mijn passie, en ik hoop dat u na het bekijken van mijn website een beetje aangestoken bent.

Michelle Stobbe